top of page

Geniet optimaal van het buitenleven op de Northman 1200 Flybridge

Updated: Dec 1, 2021

Optimaal genieten van het uitzicht en het buitenleven? Een duurzaam jacht, klaar voor de toekomst? Een comfortabele flybridge lounge, een groot zwemplateau, 3 luxe slaapkamers en 2 badkamers? Graag neem ik, Josien Poorting van Team Natural Yachts, u ‘mee aan boord’ van de Northman 1200 flybridge. Ontdek de elegantie van het jacht en leer haar beter kennen door middel van dit blog.

De Northman 1200 Flybridge De Northman 1200 is een luxe jacht en er is genoeg keuze, wat betreft comfortabele plekjes om te ontspannen, in de cockpit, een heerlijk bankje voorop de boot, de sofa met beweegbare rugleuning op het achterdek én het hoogtepunt: de flybridge!

Het ultieme gevoel van vrijheid Ten opzichte van de Northman 1200 met zonnedek lounge is de Northman 1200 met flybridge 18 centimer hoger. Met slechts twee traptreden via een vaste trap vanaf het voordek is het erg gemakkelijk de flybridge te betreden. Hier bevinden zich de ruime stuurstand met een te naar wens in te stellen kapiteinsstoel en een heerlijke loungebank met een goede ondersteuning in de rug. Binnen handbereik geniet u van koude drankjes op de flybridge terwijl u heerlijk in de zon ligt of aan het sturen bent, want de flybridge kan optioneel worden uitgevoerd met een koelkast en met extra kussens om van de loungebank een zonnebed van te maken. Een praktisch element is dat u de kussens van de flybridge weer eenvoudig kunt opbergen door ze in de daarvoor bestemde vakken te leggen onder de loungebank.


Het comfort van elektrisch varen

Wilt u bijdragen aan de transitie naar een schone en tevens duurzame watersport? Met een elektrische aandrijving maakt u de Northman 1200 Flybridge motorjacht volledig toekomst bestendig en geniet u van het comfort. Het grote voordeel van elektrisch varen is de rust aan boord, u geniet van de geluiden van de natuur en de stilte. Het concept van Natural Yachts maakt comfortabel en schoon varen toegankelijk naast dat het ook een interessante investering is.


Interieur gevuld met natuurlijk licht De vele ramen aan boord van de Northman 1200 geven u ook binnen het gevoel van vrijheid en vullen het interieur met natuurlijk licht. Het jacht is zo ingedeeld dat u overdag geniet van het licht en van 360 graden uitzicht. De 3 slaapkamers en 2 badkamers voorzien van douche, toilet en wastafel bevinden zich benedendeks.

Is de Northman 1200 Flybridge uw droomjacht?

Bent u opzoek naar een 12 meter motorjacht geschikt voor 6 personen, flybridge, 100% elektrische aandrijving, toekomstbestendig, goede prijs-kwaliteit verhouding, luxe en ruimtelijkheid?

De Northman 1200 Flybridge (diesel) is te koop vanaf € 206.000 (excl. BTW & Excl. Transport).


De Northman 1200 Flybridge (electric) is te koop vanaf € 264.049 (excl. BTW & Excl. Transport).

Bent u enthousiast geworden over de Northman 1200 flybridge en zou u kunnen wennen aan deze luxueuze levensstijl? Wij sturen u graag de prijs-en optielijst toe.

Hier kunt u de specificaties aanvragen. Hopelijk tot ziens in Heeg, met vriendelijke groet, Josien – Team Natural Yachts

bottom of page