top of page

Even voorstellen; de Maxus 22

Updated: Nov 30, 2021

Deze zeilboot van 22 voet is het kleinste model in de lijn van de Maxus zeiljachten. De Maxus 22 biedt de perfecte mix als u houdt van de vaareigenschappen van een open zeilboot en het comfort van een kajuitzeilboot. Met de Maxus 22 kunt u heerlijk sportief zeilen, de zeilboot komt snel op snelheid en alle zeilhandelingen kunnen vanuit de kuip bediend worden. De Maxus 22 zeilboot beschikt verder over 4 vaste slaapplaatsen, een kitchenette en een toilet en kan optioneel worden uitgerust met Regatta Dracon zeilen.

Ontdek een verscheidenheid aan vaargebieden Met de Maxus 22 kunt u waarschijnlijk alle vaargebieden ontdekken die op uw verlanglijstje staan, want deze zeilboot kan op een trailer achter uw auto worden vervoerd. Optioneel kunt u kiezen voor een maststrijkinstallatie, dit is een praktisch systeem waarmee u de mast in een paar minuten eenvoudig kan strijken. Dit komt goed van pas als u de Maxus 22 klaar maakt voor transport of wanneer u een vaste brug wilt passeren.


Pleziervaarder Met de Maxus 22 zeilt u gemakkelijk, plezierig en comfortabel! Na een dag zeilen kunt u heerlijk ontspannen en genieten van het comfort, een maaltijd koken en aan boord slapen. De Maxus 22 kan gebruikt worden als dagzeiler of als toerzeiler wanneer u langere zeiltochten wilt maken.

Zeilboot met sportfunctie De Maxus 22 beschikt over alle basisvoorzieningen die u nodig heeft als u de zeilboot als toerzeiler wilt gebruiken. Daarnaast is het mogelijk de zeilboot uit te rusten met een sport feature; de Dracon zeilen. Deze Dracon zeilen hebben een diep profiel, een achterlijk, Cunningham, trimbanden en tall tales. Deze zeilen hebben een grijze doorzichtige kleur.

De Maxus 22 wordt standaard uitgevoerd met een swingkeel en beschikt over een een minimale diepgang van 0,30 m en een maximale diepgang van 1,25 m. Deze zeilboot heeft CE-categorie C, weegt ca. 1280 kg, en heeft een zeiloppervlak van 23 m2.


Wilt u de Maxus 22 bezichtigen en ervaren? Neem dan contact met ons op om uw bezoek te plannen. Wilt u meer weten over dit zeiljacht? Vraag de specificaties aan via onze website of stuur een mail naar sales@naturalyachts.com

Wilt u voor een langere periode de Maxus 22 proberen? Deze zeilboot kunt u ook huren bij Hoora verhuur in Heeg.

bottom of page