top of page

Eerlijk, duurzaam, luxe // een goede nachtrust aan boord van de Northman 1200

Updated: Dec 1, 2021

De Northman 1200 is een luxe jacht en tot in de kleinste details is erover nagedacht om het aan boord zo comfortabel mogelijk te maken, ik, Sarah van team Natural Yachts vertel u er graag meer over. Op de Northman 1200 zijn er veel plekken gecreëerd om tot rust te komen; het grote zonnedek lounge op het dak, het bankje voorop en op het achter dek de sofa met beweegbare rugleuning. Naast dat er op een comfortabele manier overdag ontspannen kan worden is een goede nachtrust ook erg belangrijk! Om dit te bevorderen is Natural Yachts een samenwerking aangegaan met Suite 702 voor eerlijk en duurzaam geproduceerd mooi luxe beddengoed voor in onze jachten.

Slapen aan boord van een luxe motorjacht Een hut aan boord van een motorjacht en in dit geval de Northman 1200, leent zich om jezelf lekker even terug te trekken maar ook om s ’nachts goed tot rust te komen. De Northman 1200 is uitgevoerd met 3 hutten voor twee personen, de bedden zijn ruim en langer dan twee meter. Verder hebben alle hutten (dak) ramen die open kunnen voor frisse lucht, een panel met USB poort en stopcontact voor het opladen van de telefoon en voldoende kastruimte om kleren liggend en hangend op te bergen.


De luxebeleving aan boord van de Northman 1200 De Northman 1200 is een motorjacht met veel comfort aan boord en een luxe uitstraling. Om deze luxebeleving tot in de slaapkamers door te trekken wordt het beddengoed van Suite 702 ingezet. Dit beddengoed heeft rijke kleuren, is gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen wat eerlijk en duurzaam geproduceerd is. Het beddengoed knispert en voelt heerlijk zacht aan.


“Suite 702 is een knipoog naar de beroemde bed-in van John Lennon en Yoko Ono die in het teken stond van world peace. Wij geloven dat jouw persoonlijke,100% duurzame Bed Peace alvast een mooie start is. Log uit. Spijbel van al je(sociale) verplichtingen. Gun jezelf wat meer Bed Peace.” – Suite 702

Bij het huren van de Northman 1200 worden de bedden door het team van Natural Yachts opgemaakt voor de echte hotelbeleving. Zo kunnen onze gasten na een heerlijke dag op het water meteen lekker in bed kruipen, zonder het eerst op te hoeven maken. Wij geloven dat iedereen een ontspannen vakantie verdient om te genieten van ‘quality time’ met familie en vrienden.


De ideale omstandigheden Een motorjacht met veel comfort, een prachtige aanleg plaats in de natuur, en heerlijk fijn zacht beddengoed om in te slapen. Zo proberen we de ideale omstandigheden te creëren voor een goede nachtrust aan boord van de Northman 1200.

Wilt u meer weten over de mooie producten van Suite 702? U kunt hier de website bekijken.


Wilt u meer lezen over het comfort, interieur, of faciliteiten aan boord van de Northman 1200? Meer informatie over dit luxe motorjacht kunt u hier vinden.


Als u vragen heeft, stel ze gerust. U kunt altijd bellen +31 515 227 017 of mailen naar: sales@naturalyachts.com Met een ontspannen groet, Sarah – Team Natural Yachts

bottom of page