top of page

Een boot kopen in Nederland, de ideale motorboot voor een ontspannen verblijf: de Nexus Revo 870!

Updated: Dec 1, 2021

U bent opzoek naar een boot waar u met vrienden, familie of met uw partner heerlijk kunt genieten op het water? Heeft u de juiste boot nog niet gevonden? In dit blog vertel ik, Sarah van team Natural Yachts, u graag meer over de Nexus Revo 870 en waarom dit een zeer geschikte en leuke boot is om (bijvoorbeeld) Nederland mee te verkennen. Graag neem ik u mee aan boord van de Nexus Revo 870 en vertel ik u wat deze motorboot te bieden heeft.

Een sloep met meer comfort De Nexus Revo 870 heeft het formaat van een grote sloep maar beschikt over veel binnen en buiten comfort. De ruime binnenruimte biedt veel mogelijkheden. De Nexus Revo 870, een motorboot met een stahoogte van 1,97 m, een toilet cabine met wastafel en optioneel een douche, een keuken met (inductie) kookplaat, koelkast, optioneel een vriezer, een comfortabele zithoek met eettafel én twee hutten met tweepersoonsbedden.

Buiten is het genieten van alles wat een verblijf op het water te bieden heeft. Zo kunt u zelf uw plek van rust kiezen om te ontspannen bijvoorbeeld voor op de boot op de zonnedek kussens of op het leuke bankje. Tijdens het varen geniet u van de comfortabele kapiteinsstoel die u naar wens kunt instellen voor optimaal comfort. Is het tijd voor een hapje en een drankje? Dan kunt u gezellig in de cockpit gaan zitten om de draaibare tafel. De kapiteinsstoel is eenvoudig bij draaien voor een extra zit.


Houdt u van zwemmen? U kunt zich binnen in alle privacy even omkleden en vanaf het zwemplateau met de uitklapbare zwemtrap is het erg gemakkelijk om het water in te gaan. Na het zwemmen kunt u douchen met de buitendouche of in de badkamer cabine.


De Nexus Revo 870 kunt u gebruiken als een sloep, voor een leuke dagtocht. Echter is het zeker zo leuk dat als u een mooie ligplaats heeft of een langere tocht wilt maken u heerlijk kunt verblijven aan boord; koken, slapen, douchen u hoeft nergens meer over na te denken. Want dat gevoel kennen we allemaal wel, als u een heerlijk plekje heeft gevonden op het water en het steeds rustiger wordt.. u eigenlijk nog niet naar huis wilt. Met de Nexus Revo 870 verblijft u op het water zolang u wilt en als het buiten wat afkoelt kunt u altijd nog naar binnen verplaatsen.


Een motorboot met geringe doorvaarthoogte De Nexus Revo 870 is beschikbaar met een hard top of met een cabrio. De hard top versie heeft een doorvaart hoogte van 2,73 m. De cabrio versie van de Nexus Revo 870 heeft een doorvaarthoogte van 2,27 m waardoor u onder de meeste vaste bruggen kunt en weer andere tochten kunt varen. Daarnaast kunt u de cabrio top flexibel inzetten zodat u altijd optimaal van het buitenleven kunt genieten.


Een elektrische motorboot De Nexus Revo 870 is naast dat deze met een buitenboord motor geleverd kan worden ook 100% elektrisch verkrijgbaar. Naast dat het goed is voor de natuur om zonder uitstoot te varen is het ook uiterst comfortabel. U vaart terwijl u de geluiden van de natuur kunt horen en u niet over het geluid van de motor heen hoeft te praten. Waardoor u optimaal van het varen kunt genieten en u volledig tot rust kunt komen.


De elektrische versie van de Nexus Revo 870 motorboot wordt standaard geleverd met een minimale range van: Snelheid @ 7km/u ca 10 uur, range 70 km Snelheid @ 9km/u ca 6 uur, range 55 km Snelheid @ 11km/u ca 4 uur, range 44 km

Het batterij pakket is naar wens uit te breiden naar een grotere range. Ook is het een optie om een zero-emissie range extender toe te voegen, de methanol brandstofcel, waardoor u onafhankelijk van walstroom én zero-emissie kan varen.


Een open of gesloten lay-out De Nexus Revo 870 biedt verschillende interieur mogelijkheden. Er zijn standaard 2 hutten met tweepersoonsbedden die langer zijn dan 2 meter. Hierbij kunt u kiezen voor een open indeling of een indeling met afgesloten hutten voorzien van een deur. Ook is het mogelijk om een hut af te sluiten en een hut open te laten voor extra ruimtelijkheid.



Wensen Heeft u interesse gekregen en overweegt u de Nexus Revo 870 motorboot te kopen maar staan uw wensen niet vermeld in dit blog? Stuur ons een mailtje met uw wensen of vraag de specificaties aan. Dan sturen we u een compleet overzicht van wat er mogelijk is. U kunt mailen naar sales@naturalyachts.com



Motorboot Nexus Revo 870 Hardtop Electric is te koop vanaf € 92.770 excl. btw en excl. transport

Motorboot Nexus Revo 870 Convertible Electric is te koop vanaf € 80.770 excl. btw en excl. transport.

Wij hopen dat u enthousiast bent geworden over de mogelijkheden die motorboot Nexus Revo 870 u te bieden heeft. Wilt u langskomen voor een bezichtiging of proefvaart met deze motorboot? Maak een afspraak, u bent van harte welkom en we vertellen u graag meer! Hopelijk tot ziens in Heeg, met vriendelijke groet, Sarah – Team Natural Yachts

PS. Deze boot is zeer geschikt voor in Nederland, zo kunt u Friesland ontdekken, ook is het erg leuk om met de Nexus Revo 870 op de Kaag te varen, Amsterdam, of Leiden.

bottom of page