top of page

De Maxus Evo 24, een zeilboot voor de hele familie

Updated: Dec 1, 2021

Heeft u plannen om met het hele gezin, familie of met vrienden te zeilen? De Maxus Evo 24 voldoet aan uw wensen als u opzoek bent naar een sportieve zeilboot met veel comfort aan boord. De Maxus Evo 24 beschikt over 2 hutten, een keuken, een badkamer cabine, een kuiptafel én comfortabele zit plekken met goede rug steun.

Familie zeilboot met veel comfort De Maxus Evo 24 leent zich heel goed voor een familie vakantie. Er zijn twee vaste bedden voor elk twee personen, de bedden zijn lekker groot (ruim 2 meter lang). De keuken beschikt over een gootsteen, opbergkastjes en een twee pits kookplaat. Ook is het eenvoudig om extra slaapplaatsen te creëren door van de banken bedden te maken. De tafel heeft twee opklapbare zijkanten waarmee de tafel vergroot kan worden, dit biedt meer dan voldoende ruimte om met 6 personen aan boord te kunnen tafelen.


Is het heerlijk weer en wilt u buiten borrelen of van uw maaltijd genieten? Dan kunt u de cockpit tafel eenvoudig installeren. De badkamer cabine is voorzien van toilet en wastafel met optioneel een douche. Voor een 24 voets-zeilboot biedt deze zeilboot veel comfort voor een ontspannen verblijf op het water.


Leuk en sportief zeilen De Maxus Evo 24 is een zeilboot die bij lichtweer snel op snelheid komt. Bij meer wind kan er al vlot gereefd worden. Vanuit de kuip is alles gemakkelijk te bedienen. Standaard wordt de Maxus Evo 24 geleverd met een rolfok en grootzeil (30m2). Het zeilplan is uit te breiden met een gennaker (32 m2) of spinnaker (43 m2).

Ontdek meer zeilgebieden

Met de Maxus Evo 24 hoeft u zicht niet te beperken tot één vaargebied. Deze zeilboot is gemakkelijk te vervoeren op een trailer achter de auto waardoor u verschillende zeilgebieden kunt ontdekken. Zo raakt u nooit uitgezeild! Ook beschikt de Maxus Evo 24 over een maststrijksysteem waarmee het eenvoudig is om zelfstandig de mast te strijken. Ideaal om de zeilboot klaar te maken voor transport of als u een vaste brug wilt passeren.


Specificaties Maxus Evo 24

Deze zeilboot heeft een lengte van 8,25 m en een breedte van 2,55 m. De romp is van polyester en de Maxus Evo 24 biedt een sta hoogte van 1,88 m.

De swingkeel variant van de Maxus Evo 24 heeft CE-categorie C. Een gewicht van 1950 kg en kielgewicht van 80 kg. De ballast binnen is 50 kg en de hoogte van de mast 9,5 m.

De specificaties van de vaste kielen en kimkielen kunt u hier bekijken.

Deze zeilboot is te koop in Friesland

Lijkt het u leuk de Maxus Evo 24 een keer uit te proberen? Dat kan! U kunt bij Natural Yachts gevestigd in Heeg, Friesland een afspraak maken voor een proefvaart. Neem contact met ons op om uw proefvaart in te plannen!

De Maxus Evo 24 zeilboot is te koop vanaf € 34.484 (excl. btw en excl. transport). U kunt hier de specificaties en optielijst met prijzen aanvragen.


Ik hoop dat door middel van dit blog uw interesse gewekt is om verder te ontdekken waarom de Maxus Evo 24 zo geschikt is voor een heerlijke vakantie op het water met uw gezin, familie, of vrienden!

Heeft u vragen naar aanleiding van dit blog over de Maxus Evo 24? U kunt altijd mailen sales@naturalyachts.com of bellen naar +31 515 227 017

Met sportieve zeil groet, Sarah – Team Natural Yachts

bottom of page