top of page

De 5 hoogtepunten van de Northman 1200

Updated: Dec 1, 2021

De Northman 1200 is een 12 meter motorjacht dat veel te bieden heeft. De beste manier om de Northman 1200 beter te leren kennen is door het jacht zelf te ervaren. Om u alvast een eerste indruk te geven heb ik, Sarah van team Natural Yachts, 5 hoogtepunten van dit luxe jacht geselecteerd.

Sundeck lounge on rooftop on the Northman 1200 Motor Yacht

Zonnedek lounge op het dak Op het dak van de Northman 1200 liggen zeer ruime zonnedek kussens waar u comfortabel kunt vertoeven en van waaruit u de omgeving kunt overzien. Dit is de beste manier om van het buitenleven te genieten en te ontspannen. De zonnedek lounge op het dak is gemakkelijk te bereiken via twee treden bij het voorraam.

Familie jacht – 3 hutten & 2 badkamers De Northman 1200 is een echt familiejacht met 3 hutten voor twee personen en twee badkamers met douche, wastafel en toilet. Elke hut is voorzien van kasten om spullen in op te bergen, een paneel met USB-aansluiting om uw telefoon op te laden, ledverlichting, een raam dat open kan en plisségordijnen. De 3 hutten en de 2 badkamers maken de Northman 1200 zeer geschikt voor een familie-uitstapje.


Het luxe gevoel Een ander hoogtepunt van de Northman 1200 is het luxe gevoel dat je krijgt als je het jacht binnenkomt. Dit is te danken aan de luxe afwerking en designelementen. Ik bewaar een aantal details als verrassing, maar het heeft iets te maken met de afwerking door middel van ledverlichting, design wastafels en kranen, en een design plafond…


360 graden uitzicht in de salon Als u de Northman 1200 betreedt geniet u van het 360 graden uitzicht omdat het leefgedeelte van alle kanten voorzien is van ramen. Beeld uzelf in dat u op de Northman 1200 aan een heerlijk avondmaal zit in de salon en u tegelijkertijd kunt genieten van het prachtige uitzicht en de zonsondergang.

Met het 360 graden uitzicht vanuit de salon van de Northman 1200 ervaart en geniet u het buitenleven terwijl u zeer comfortabel kunt ontspannen. Het is een unieke ervaring!


Achterdek

Vanuit de salon van dit luxe jacht kunt u het raam bij de keuken openen en met de openslaande deuren naar het achterdek kunt u het woongedeelte naar buiten uitbreiden, helemaal tot aan het ruime zwemplateau. Zo kunt u optimaal genieten van het mooie weer! U kunt het aanrecht zelfs verlengen door het buitenblad uit te klappen en zo uw eigen bar te creëren. Een andere leuke functie op het achterdek is de bank waar u uw eigen uitzicht kunt kiezen, want deze bank heeft een beweegbare rugleuning.


De Northman 1200 is een boot voor het hele seizoen. Wanneer u het comfortabeler wilt hebben bij kouder weer, kunt u de cockpit-tent rondom de kuip ritsen.

De Northman 1200 Diesel is te koop vanaf € 189.000 excl. BTW en excl. transport.

De Northman 1200 Electric is te koop vanaf € 247.049 excl. BTW en excl. transport.

U kunt ons experience center bezoeken om meer te weten te komen over de Northman 1200 en om dit luxe jacht te bezichtigen. Neem contact met ons op, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het jacht voor u beschikbaar is. U kunt een email sturen naar sales@naturalyachts.com of u kunt ons bellen op +31 515 227 017.


Ik hoop dat dit blog u heeft geïnspireerd. Als u een vraag heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Sarah - Team Natural Yachts

bottom of page