top of page

4 modulaire ontwerpideeën om ow vaarbeleving op de Eelex 8000 te personaliseren

Updated: Jan 18, 2022

Of u nu houdt van een actieve levensstijl met activiteiten zoals duiken, kajakken of waterskiën of u geeft de voorkeur aan een meer ontspannen ervaring zoals vissen, zonnebaden of een etentje met vrienden, het modulaire dek ontwerp van de Eelex 8000 zal aan uw behoeften voldoen.


Het ontwerp van de Eelex 8000 van X Shore is gericht op de gebruiker en biedt flexibiliteit om te voldoen aan elke behoefte die u zou kunnen hebben, aangezien het is voorzien van een modulair interieur dat snel en eenvoudig kan worden aangepast.

Beleef uw eigen avontuur

Met het modulaire systeem van de Eelex 8000 zijn meer dan 15 verschillende indelingen mogelijk. Zo kunt u uw persoonlijke touch geven aan het Scandinavische design van de boot. Met een systeem van stutten en rails is het eenvoudig om verschillende soorten ladingen vast te zetten en zitplaatsen toe te voegen of te verplaatsen. Bovendien geeft het laadvermogen van 2500 kg u de mogelijkheid om veel passagiers of zware apparatuur te vervoeren.


Om u te inspireren, hebben we 4 lay-out ideeën voor uw boot geselecteerd


1) Actief & outdoor Als outdoor liefhebber heeft u een indeling nodig die u de mogelijkheid biedt om uw uitrusting te ordenen en mee te nemen aan boord. De capaciteit van het dek wordt een topprioriteit. Het hebben van een open lay-out is de aangewezen keuze, omdat het de meeste praktische ruimte biedt voor uw passagiers, uw apparatuur en zelfs uw honden. Combineer de open ruimte met de zitplaatsen van uw keuze en u krijgt de meest aanpasbare indeling voor uw outdoor activiteiten.

De Eelex 8000, de eerste volledig elektrische snelvarende tender

2) Ontspannen activiteiten Als u houdt van meer ontspannen activiteiten die ook wat opbergruimte vereisen, maar ook een plaats om te zitten en te ontspannen, kunt u kiezen voor deze indeling. U kunt de boot op dezelfde manier inrichten met een zitgedeelte en een kist voor uw uitrusting. Dit is een van de meest multifunctionele manier om uw boot te configureren, omdat de kist ook als zitplaats kan worden gebruikt.

Ziet u zichzelf al genieten van uw volgende viservaring? Ga zitten en ontspan terwijl u wacht op uw volgende vangst.


3) Gemaakt om mee te toeren De Eelex 8000 is perfect voor sociale gelegenheden met vrienden en familie. De grote open ruimtes en vele zitmogelijkheden maken het zeer geschikt voor een leuke dag op het water. Combineer eenvoud, minimalisme en functionaliteit voor de ultieme sociale ervaring.


Voor een gezellige, luxueuze indeling rust u uw dek uit met royale ligbedden. Het comfort wordt verhoogd door de stevige kussens van de ligbedden, vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen om lang mee te gaan. Zonnestralen en een zacht briesje doen de rest om de perfecte zomerdagtocht compleet te maken.

De Eelex 8000, de eerste volledig elektrische snelvarende tender

Dezelfde ligbedden met een andere instelling bieden een geheel nieuwe ervaring. Met een volledig verstelbare rugleuning kunt u van een ligbed een comfortabele zitplaats maken, ideaal om met uw vrienden erop uit te trekken.


Met behulp van ons railsysteem kunt u het ontwerp eenvoudig veranderen van gezellig naar functioneel. Verwissel ligbedden voor zitplaatsen en plaats ze naar voren, naar achteren of tegenover elkaar.


4) Wijn & dineren Genieten van een smakelijke maaltijd op het water met een mooi uitzicht is iets speciaals... Hoewel we u niet kunnen voorzien van de perfecte gastronomische maaltijd, kunnen we u wel deze lay-out optie bieden die uw culinaire ervaring uniek zal maken.


Voeg een tafelmodule toe aan uw layout en verander uw loungeruimte in een eetsalon. Nu is het aan u om het adembenemende landschap te kiezen dat het onvergetelijk zal maken.

De Eelex 8000, de eerste volledig elektrische snelvarende tender

Dankzij zijn modulaire ontwerp biedt de Eelex 8000 een volledig op maat gemaakte ervaring. U heeft de mogelijkheid om meer dan 15 lay-out opties te creëren, de limiet is uw verbeelding.


Benieuwd naar alle mogelijkheden van de Eelex 8000? Vraag de brochure aan, of plan uw bezoek om deze 100% elektrische boot te ervaren.

bottom of page